top of page

Mijn naam is Wim Breedt, muziek is mijn passie ,vanaf mijn 14 jaar speel ik al gitaar, al 40 jaar inmiddels. Ik heb eerst een klassieke opleiding genoten . In het begin speelde ik basgitaar , toen ik 18 jaar was ben ik sologitaar gaan spelen ,uren oefenen met de gitaar op nummers van o.a. Dire Straits,Santana en andere top 40 nummers .Samen met andere fanatieke muzikanten hebben we de band Setpoint opgericht, dit was destijds een populaire band, waarmee we 3 keer per week optraden in feesttenten ,disco e.d., 

we begeleiden met deze band ook artiesten zoals Albert West en Willem Duin, erg spannend was dat, meestal moest je dan zo'n10 nummers instuderen voor een groot optreden. Naderhand heb ik in diverse coverbands gespeeld, waarvan de meeste jaren in Big Deal samen met het populaire duo Anita en Ed ,Jos ligtenbergh en Frans van Geel, Big deal was een veelgevraagde band die nummers zowel vocaal als instrumentaal als origineel liet klinken, momenteel speel ik bij de coverband WOW, waarmee we enkele keren per maand optreden.

Vaak vroegen mensen of ik gitaarles wilde geven, ik ben me gaan oriënteren in goede lesboeken ,waarmee gitaarcursisten op een leuke manier gitaarspelen konden leren en les gaan geven. Door de bands heb ik veel ervaring in het uitzoeken van muziek , als iemand een bepaald nummer wil spelen zet ik het op tabs en gaan we ermee aan de slag, zodat de leerlingen naast de lessen ook de muziek gaan spelen die ze leuk vinden.  

bottom of page