top of page

Gitaarlessen

Je kan kiezen uit de volgende lesmethodes


1. De klassieke methode, deze gebruiken ze ook op de muziekschool, hierbij leer je alle noten en muzieksymbolen en ben je na verloop van tijd in staat vanaf de notenbalk te lezen en te spelen. Hierbij komen allerlei gitaarstukjes aan bod zoals Spaanse en moderne en klassieke muziek.


2. De tabs methode.Hierbij werken we niet met noten ,maar met een snaren notenbalk , er staan 6 lijntjes die elk een snaar vertegenwoordigen , op deze lijntjes kan je zien welke gitaartoets je moet indrukken ,dit is voor de mensen die een hekel aan noten hebben en snel iets willen leren spelen.(Je kan snel iets spelen ,echter niet alle muziekstukken staan in Tabs en ook het ritme staat er vaak niet bij).De moderne muziek kan je wel via internet vinden en zo kan snel je favoriete 

nummer spelen.


3. De begeleidingsmethode, leuk voor de zangers of zangeressen,je leert hier je eigen begeleiden op verschillende manieren zowel slag als tokkelend, je leert allerlei akkoorden en we gaan liedjes spelen die je leuk vind.


4. Basiscursus elektrische gitaar, deze is gericht op rock en blues, maar er komen ook wat Shadows nummers aan bod, je leert alle technieken die gebruikt worden op de elektrische gitaar d.m.v. kleine oefenstukken. 

bottom of page